Maitoliiga vahvistuu - Q-puppies are getting stronger


Maitoliiga vahvistuu päivä päivältä. Pennut syövät kiinteää ruokaa useita kertoja päivässä, leikkivät sekä murisevat aikuisen koiran tavoin. Ikää plakkarissa on nyt 4 viikkoa. Bibbi-emolla on vapaa kulku pentuaitaukseen ja se käy vielä antamassa hörppyjä pystybaarista, varsinkin öisin. Siinä samalla se putsaa pentujen ruokakupit ja vähän pentujakin. Vastuu pentujen hoidosta siirtyy päivä päivältä enemmän meille kaksijalkaisille, Bibbiksen tehtyä työtä hienot ensimmäiset kolme viikkoa.

Ensimmäisen matokuurin pennut saivat 3-viikon ikäisenä, jolloin ne siirrettiin pentulaatikosta aitaukseen. Niiden kynnet leikataan viikoittain ja pentuja käsitellään päivittäin. Turvaverkko on kullan arvoinen pentujen hoidossa meidän ollessa päivätöissä. Eilen pidimme pentujen avoimet ovet - niitä tultiin katsomaan Simosta asti. Päivä kului rattoisasti pentuaitauksen ympärillä, mukavien ihmisten seurassa. On ilahduttavaa, kuinka moni kessun kerran omistanut palaa uudelleen ja uudelleen saman rodun pariin, se kertoo kuinka mukava lemmikki kessu on ja antaa motivaatiota kasvattamisen jatkamiseen.

Doris on tähän asti käynyt joka päivä kokeilemassa, joko pennut jo leikkivät ja nyt meno on jo melkoista. Doris on kärsivällinen ja se rakastaa kessunpentuja, sen mielestä on tosikivaa, että niitä tuli noin monta!

Uusia kuvia pennuista löytyy linkistä: http://eswood.kuvat.fi

Q-puppies are getting stronger day by day. They are now 4 weeks of age, playing and eating though still sleeping a lot. I have never waited so eagerly the snow to melt which would enable the puppies to play outside. The pups seem very quiet and satisfied, beautiful colours at this age. New photos of the puppies can be found at http://eswood.kuvat.fi

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Osmo etsii kotia

Pennut lähtevät - yksi uros etsii sitä oikeaa kotia

Meille odotellaan pentuja