Kennelissä uusi hiirijahti - New kid on the block

Paria päivää ennen joulua, emäntä kieltäytyi kaikista joulutohinoista ja varasi junalipun hakeakseen meille uuden kissan - Zabavan. Rotuvalintaa oli harkittu useampi vuosi ja siperiankissaan päädyimme rodun hyvän terveyden, luonteen sekä upean ulkomuodon houkuttelemana. Siperiankissa on rotuna nuori ja sen rotukirjat ovat auki, mikä mahdollistaa uuden materiaalin ottamisen rotuun. Junamatka oli mukava, perillä lounastimme emännän pitkäaikaisen ystävän Jaana Sampolahden ja hänen tyttärensä kanssa, kiertelimme jouluista Helsinkiä ja poimimme kisun venäläiseltä eläinten kuljettajalta sopivasti ennen paluumatkaamme.


Zabava on siperiankissaneitokainen, viralliselta nimeltään Zabava Girasole. Väriltään se on harvinainen mustasavukilpikonna (fs). Zabava on syntynyt Valko-Venäjällä kasvattajansa Natalia Bojkon hoivissa. Zabavan sukutaulu löytyy täältä, erityisesti mainittakoon isä - upea pietarilainen Oblomov-Yurik Fialka.


Zabava matkusti rauhallisesti ja on sopeutunut nopeasti. Kissa Laamasen kanssa kemiat tuntuvat kohtaavan ja välillä ralliin osallistuu joku hännänheiluttajakin. Aika näyttää, mitä tästä säihkyvästä kissaneidistä vielä sukeutuukaan.


We are proud to present our lovely Siberian Cat named Zabava Girasole. She is bred by Natalia Bojko in Belarus and her pedigree is found here. Her colour is black tortie smoke (fs). Thank you Natalia for this lovely kitten!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Osmo etsii kotia

Pennut lähtevät - yksi uros etsii sitä oikeaa kotia

Meille odotellaan pentuja