Juniorimaailmanvoittaja Hallamme sai kahdeksan pentua - kessunpentuja varattavissa!


Ykkösnarttuni, FI MVA HeW-11 V-11 JMV-10 Eswood Dreamcatcher pyöräytti 10.9.2016 kahdeksan pentua, joista kaksi narttua ja kuusi urosta.

Hallalla on ollut hieno näyttelyura, minkä vuoksi se on pentulaatikossa vieraillut harvemmin. Aikaisemmin sillä on yksi pentue (Eswood Ä-pentue), jossa on viisi urosta. Halla aloitti näyttelyuransa voittamalla Tanskassa juniori maailmanvoittajatittelin runsaslukuisessa luokassa ja sittemmin se on ollut keeshondien erikoisnäyttelyn BIS-voittaja vuonna 2002 Paavo Mattilan arvostellessa sekä kaunein narttu vuonna 2013 rodun kasvattajatuomarin Bryan Curryn arvostelemana. Lisäksi vuonna 2011 Halla oli narttujen kolmas erikoisnäyttelyssä.

Eswood Dreamcatcher
Eswood Aye Aye Sir


Pentujen isä on Eswood Aye Aye Sir, joka asuu Koivulahdessa kolmilapsisessa perheessä Kyrönjoen rannalla. Käytin Doffen Seinäjoen Animagissa kuvautettavana ennen astutusta ja kuvaavan eläinlääkärin mielestä kaikki näytti hienolta toisen lonkan pientä löysyyttä lukuunottamatta. Kyynärät ja polvet olivat priimat. Kennelliitto arvioi kuitenkin toisen lonkan C:ksi ja toisen D:ksi. Emolla on A:n lonkat, kyynärät 1/1 ja molemmilla vanhemmilla terveet polvet. Keeshond-kasvatustyöni aikana lonkat eivät ole aiheuttaneet ongelmia arjessa, mutta koska tulos on tämä niin myyn urospennut huokeampaan hintaan. Molemmat nartut jäävät omistukseeni. Mikäli kiinnostuit, soita 040-8371 528/Johanna (mielellään iltaisin ja viikonloppuisin).


Halla-emo ja vastasyntyneet

Tytöt
Pienimmälle pojalle annettiin lisämaitoa


Juniori maailmanvoittaja 2010 Eswood Dreamcatcher


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Osmo etsii kotia

Pennut lähtevät - yksi uros etsii sitä oikeaa kotia

Meille odotellaan pentuja