Koiramme

Keeshondit


Keestorpets Ultramarine
C.I.B & AM & FIN & SE & EST MVA, JVV-08Syntynyt 18.4.2007 
* Suomen erikoisnäyttelyn 2008 VSP
* Ylivieska kv BIS-3
* Jenkkilässä RYP-4
* Tokossa ALO1
Kasvattaja/Breeder: Mona Karlsson, Ruotsi 
* Juniorimaailmanvoittaja 2008
* HD/AD: B/B, 0/0, polvet 0/0, silmät ok, PHPT-negEswood Dreamcatcher

C.I.B & FIN & SE & EST Ch, Junior World Winner 2010, Fin Ch. 


”Kaikkea vähän liikaa, kuitenkin niin sopivasti”-lause kuvaa osuvasti meidän Hallaa. Halla oli yksinkertaisesti jopa isännän mielestä liian söötti myytäväksi Englantiin ja niin se jäi Essumetsään. Pallo-Halla aka Tuhiseva Siili, on melkoinen askartelija. Se pysyy hienosti pihassa vahtimassa ja yhdessä Nivan kanssa ne kirittävät Bölen metsässä sammaleen vain pöllytessä. Halla on ollut kahdesti erikoisnäyttelyn kaunein narttu ja tyylitteli itsensä nuoruudessaan myös Juniorimaailmanvoittajaksi Tanskan Herningissä. Halla on superpyöreä ja –pehmeä, epärealistisen suloinen niin ulkonäöltään kuin luonteeltaan.
World Winner 2014, Helsinki Junior Winner 2010, Fi MVA
Nynka Bella Nivalis


Syntynyt 3.11.2009
Kasvattaja Janette Pearson, Australia

Nivan on kasvattanut Janette Pearson, joka omistaa kennelimme Toivon eli Australian Grand Champion Eswood Twinberryn. Bella Nivalis tarkoittaa ”kaunis lumessa”. Toin Nivan ja sen veljen Jasun Suomeen leventämään maamme keeshondkantaa. Tämä luonteeltaan  todella tasapainoinen ja järkevä narttu on rotutyypillinen myös ulkonäöltään. Sillä on kaunis feminiininen kettumainen pää, tummat pienet korvat, kauniit mittasuhteet, erinomainen häntä sekä upea puhdas väri ja helppohoitoinen turkinlaatu. Tällä nartulla on erityinen paikka sydämessäni.


Eswood Biene Maja

JVV-18 Eswood Dream Muffin 'Maire'

kleinspitz

Käpälän Neidon Mielicavalier kingcharlesinspanielinarttu


Eswood A Wee Docht N Doris

Synt./Born 5 March 2009

Näyttelytulos: vara-sert
B- ja C-pentueiden emo
Terveys: sydänkuuntelu 7-vuoden iässä: ei sivuääniä

Doris on Essumetsän ensimmäinen pieni spanieli. Tuhannet kiitokset Ann-Mari Strahlille ja hänen tyttärelleen Johanna Gladerille Mollyn eli Yegorov Royal Letician lainasta ja hienosta yhteistyöstä! Ja kiitokset Erkki-kessulle upean cavalierneidon löytämisestä, ilman Erkkiä emme ehkä olisi tutustuneet Ann-Marin kanssa. Yhteisten kävelylenkkien myötä tutustuin Mollyn reippaaseen ja rohkeaan luonteeseen ja halusin siitä narttupennun. Doriksen isäksi valitsimme norjalaisen Magic Charm’s Paddingtonin. Siitä se kaikki sitten lähti ja kenneliimme syntyi maaliskuussa-09 cavalierpentue, 2 urosta ja yksi narttu eli Doris [lausutaan: Duuris], jota myös kutsutaan nimellä ”Patis”. Patis on lyhenne sanasta Patalappukoira tai Maailman turhin patalappukoira, ihan tilanteesta riippuen. 

  
Doriksella on emonsa luonne, siltä ei puutu rohkeutta eikä vauhtia. Korvat takana ja elämä edessä, on Doriksen motto. Ja kun rentoudutaan, niin sekin tehdään kunnolla. Doriksella on etuoikeus nukkua isäntäväen sängyssä. 

Näyttelyissä Doris on menestynyt kivasti, korkeimpana tuloksen PN3-sijoitus Vaasan kv näyttelyssä 2011 varasertin kera. Ruotsissa Jönköpingin näyttelyssä 2010 Doris voitti lähes kahdenkymmenen koiran junioriluokan kahtena peräkkäisenä päivänä.

Doriksen ensimmäisen pentueen isä on upea valiouros FI&SE&LV&EE&RU MVA RKFV-10 Magic Charm's Jamaica. Pentueesta Eswood Baileys, om Kanervan perhe, on menestynyt huikeasti nuoresta iästään huolimatta, sillä on kaksi sertiä, yksi ROP ja useita sijoituksia PU-luokassa alle yhden vuoden iässä.
 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Osmo etsii kotia

Pennut lähtevät - yksi uros etsii sitä oikeaa kotia

Meille on syntynyt kleinspitzin pentuja