Suhinaa pentulaatikossa - All fine in the whelping boxPentulaatikossa vaikuttaa kaikki olevan hyvin, kaikki yksitoista ovat lisänneet painoaan ja koko pentue vaikuttaa tavattoman elinvoimaiselta. Pennut ovat hiljaisia ja pirteitä ja Bibbi-Lotta hoitaa pentujaan innokkaasti ja syö hyvällä ruokahalulla. Pennut saavat emon maidon lisäksi emonmaidonkorviketta muutaman kerran päivässä, ihan emoa säästääksemme, vaikka sillä maitoa tuntuu tulevan riittävästi. Kaksi pennuista ovat hiukan toisia pienempiä, mutta sinnikkäästi nekin imevät ja vikkelinä löytävät emon nisälle.

Onneksi emäntä on talvilomaviikolla ja isäntäkin saatiin kotiin Japanista juuri ennen tsunamivaroitusta.

Kiitos kaikille lukuisista onnitteluista! Mikäli tulette käymään niin sanomalehdet (ei mainospostia) ovat oiva tuliainen!


Everything seems to be fine in the whelping box. All eleven Kees puppies seem vital and strong and their mother nurtures them carefully. So far so good, but I am on my toes and follow them carefully, if anything changes.

I am glad to be on winter holiday this week and happy to have Juha back from Japan just before the tsumani warning. Thank you all for the congratulations!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Osmo etsii kotia

Pennut lähtevät - yksi uros etsii sitä oikeaa kotia

Meille odotellaan pentuja