Valmisteluja

Blogi on avattu - kiitos Hillan!

Me valmistudumme kessunpentujen syntymään. Bibbi-Lotta on viimeisillään tiineenä ja multiploituu lähipäivinä. Astutusreissu Turre-uroksen luokse Joensuuhun ja takaisin hoitui loppiaisena Juhan toimesta, 1100 km:n päivämatka ei ollut ongelma. Astutusohjeita ei kaivattu, sen verran vahvaa näyttöä Juhalta on näissä asioissa viime ajoilta. Ylivieskassa hän pysähtyi tarkistamaan, tuliko koira varmasti mukaan, sen verran hiljainen matkustaja tuo Bibbi-Lotta on. Pelipaikalle päästyään pienen jaloittelun jälkeen koirat laitettiin keskenään aitaukseen, kerta-astutus ja Juha siirtyi nauttimaan Katjan lihapadasta. Kerta-astutus riittää, totesin, toiveissa pieni pentue. Hyvin ravittuna Juha läksi kotimatkalle ja soittaessani vastasi puhelimeen "Norrenan Luomusiemennys Oy, miten voin auttaa?"

Viikko sitten pyörähdimme eläinlääkärissä. Pentuja on Bibbi-Lotalle tulossa useita, eläinlääkäri luovutti laskemisen kahdeksannen pennun kohdalla. Samalla silmäpeilattiin Hallan ja Nivan silmät - terveitä molemmat.

Isäntä viilettää parhaillaan pitkin Kiinaa ja Japania. Kuumissa lähteissä kelluminen kuulostaa kivalta, samoin luotijunat ja muut systeemit. Paluu sunnuntaina. Saa nähdä, ehtiikö näkemään synnytyksen. Minulla riittää kotona tekemistä, en ehdi paljon ikävääni valitella facebookissa kun suhaan koirien kanssa pitkin Bölen metsiä, tapaan ystäviäni, sisustan ja käyn joogassa.

Eilen Sannamari, Leevi-kessun omistaja, hurautti Pietarsaaresta meille kenneltytöksi ja hänestä on valtavasti apua koirien hoidossa seuraavien lähivuorokausien ajan. Bibbi-Lotta on nyt pentulaatikkotrimmissä ja tarvikkeet kasattuna pentulaatikon läheisyyteen, nyt vain rauhallista eloa, jotta Bibbi-Lotta saa kerätyksi voimia tulevaan koitokseen. Mitä tekisinkään ilman näitä loistavia auttavia käsiä...

Ihanaa, kevät tekee tuloaan, aurinko paistaa ja säätiedotus lupasi +5!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Osmo etsii kotia

Pennut lähtevät - yksi uros etsii sitä oikeaa kotia

Meille odotellaan pentuja